Johan Cahuzak
Johan Cahuzak Foto: Lya Cattel

De column van Johan Cahuzak: Gerrine

Algemeen Column 709 keer gelezen

Gerrine

Wat een mooi verhaal van Gerrine Fernhout. Ze is manager van de Bommelerwaardse Uitdaging. In deze krant werd er van gerept. Boven het artikel stond de kop "De Uitdaging daagt bedrijven uit." Ik neem hierbij met mijn bedrijf die uitdaging aan.
Het past natuurlijk ook wel in deze tijd van maatschappelijk verantwoord ondernemen. En natuurlijk, de groene goeroes zijn er ook reuze blij mee als er een stapel afgeschreven ordners van een bedrijf niet bij de Avri belandt maar in een project van Humanitas. En ik snap zo'n afdelingsleider ook wel. Het staat veel leuker als je twintig laptops, vroom vastgelegd door een persfotograaf, overhandigt aan een noodlijdend bejaardenproject. Als je ze in de kliko smijt, heb je er niks meer aan en nu scoor je.
Gelukkig zie ik in mijn werk veel organisaties die niet zo cynisch denken. Die oprecht bezig zijn de wereld mooier te maken. En in dat kader past het verhaal van mevrouw Fernhout. In mijn bedrijf werken we met z'n zessen maar we komen niet veel verder dan: vier ordners, twee doosjes met elastiekjes, een stapeltje Hema-mapjes, vier balpennen en een laptop. Daar wordt Gerrine niet wijzer van. Maar ik kan wel presenteren, de boel aan elkaar praten, mensen trouwen of uitvaarten leiden. Ik bied hierbij mijn diensten aan. Nou jullie!

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Hoe het toneelstuk 'Nieuwpoort, het wel ende wee van een fort' Langerak en Nieuwpoort samenbrengt met video en foto's 7 uur geleden
• Wethouder Maarten van Helden en Irma Kenters onthullen het bord.
Voortaan langzamer rijden bij Goudriaan: Rondje Goudriaan naam nieuwe rotonde Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
25-jarige vrouw wordt geschept door auto in Oud-Alblas 112 22 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden