• Team Lekker op Weg controleert bandenspanning in Beesd.
• Team Lekker op Weg controleert bandenspanning in Beesd. Foto: Aangeleverd

Gratis autobandencheck en besparingstips bij BP Beesd door Profile en Lekker op Weg

Zakelijk 605 keer gelezen

BEESD • Op zaterdag 3 en zondag 4 juni kan je gratis je autobanden laten checken op het parkeerterrein van BP aan de Rijksweg A2 in Beesd.

Het team van Lekker op Weg, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, controleert samen met de specialisten van Profile de banden op spanning en beschadigingen. Ook leggen de specialisten van het Lekker op weg team uit hoe je zuiniger kan rijden. Zo bespaar je brandstof en slijten je banden minder snel. 

Gratis bandencheck en tips om zuiniger te rijden

Zestig procent van de auto’s in Nederland blijkt te rijden met zachte banden. Een goede spanning voorkomt onnodige bandenslijtage en daarmee kosten. Het ‘Lekker op weg’-team en de specialisten van Profile laten zien wat bij verschillende auto’s de juiste bandenspanning is, hoe je de bandenspanning checkt en hoe je de banden goed oppompt. 

Locatie bandenstraat

De bandenstraat is te vinden op het parkeerterrein van BP aan de Rijksweg A2 in Beesd. Op 3 en 4 juni is de bandenstraat geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Meer informatie over autobanden en zuiniger rijden is te vinden op lekkeropweg.nu en profile.nl/rij-zuinig.        
        
        
        

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app