Afbeelding
Foto: Aangeleverd

GLTC kijkt terug op geslaagde clubkampioenschappen

Sport 637 keer gelezen

GELDERMALSEN • De clubkampioenschappen hebben bij GLTC weer plaatsgevonden. Verdeeld over meerdere weekenden hebben de senioren en jeugd tegen elkaar gestreden. 

Het thema bij de senioren was dit jaar ‘oud-Hollands’. Buiten de tenniswedstrijden om, liep het thema door in oud-Hollandse spelletjes, waaronder een bingo en sjoelen, en werd er een typische oud-Hollandse borrelplank geserveerd. Bij de jeugd was het thema ‘Grand Slam’. Denk hierbij aan Roland Garros en Wimbledon. De snacks werden per dag aangepast aan een van de landen waar een grandslam plaatsvindt. Zo aten de jeugdleden hotdogs uit de USA en een crêpe uit Frankrijk. Tijdens de weekenden zijn er veel spannende maar vooral leuk wedstrijden gespeelt door de clubleden van GLTC. De organisatie wil alle vrijwilligers bedanken voor het mede mogelijk maken van de clubkampioenschappen en is blij dat er na twee jaar coronatijd weer een fantastische editie van de kampioenschappen is georganiseerd.

Van 27 augustus tot 4 september vindt het Hooge Hoeven Open Single/Dubbel-Toernooi plaats bij GLTC. Wie mee wil doen, kan zich inschrijven tot 13 augustus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden