• In één van de attracties op de kermis in Geldermalsen.
• In één van de attracties op de kermis in Geldermalsen. Foto: Anne Ruth den Hertog

Kermis in Geldermalsen en Opijnen open

Nieuws 2.304 keer gelezen

GELDERMALSEN / OPIJNEN • De kermis is geopend. In Geldermalsen en Opijnen staat de kermis vanaf vandaag tot en met zaterdag.

In Geldermalsen was het nog rustig op de kermis, een aantal gezinnen en groepjes jongeren liepen rond om als eerste de attracties uit te proberen. Zo kan men badeendjes vangen, schieten in de schiettent, botsauto’s besturen, rondjes draaien in snelle ronddraaiende attracties of het funhouse proberen te overleven. De kermis is elke dag vanaf 13:00 uur geopend.

Feestweek in Opijnen

Ook in Opijnen is er kermis. De kermis opende vandaag en is tot zaterdag elke dag geopend. Daarnaast zijn er in Opijnen deze week veel activiteiten te doen in verband met het dorpsfeest.

Vanavond is er om 20:00 uur een bingo avond met een hoofdprijs van 300 euro. Morgen is er van 10:00 tot 17:00 uur een jaarmarkt en kinderkleedjesmarkt met optredens van SV de Waal. ‘s Avonds vanaf 20:30 uur is er een feestavond met verschillende artiesten.

Vrijdag is er van 13:00 tot 15:00 uur een kindermiddag. ‘s Avonds is er een optocht die om 18:00 uur begint. Later op de avond is er een darttoernooi en een F1 simulatie competitie.

De feestweek wordt afgesloten op 11 mei met een lunch voor alle 50 plussers. ‘s Avonds kan er gedanst worden tijdens de feestavond. 

Anne Ruth den Hertog

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden