De winnaars van het jeugdtoernooi.
De winnaars van het jeugdtoernooi. Foto: Betuwefotograaf.nl/Marinus de Keijzer

Jeugdtoernooi bij TV Relico

27 jun, 09:49 Sport 3 keer gelezen

RUMPT • Onder tropische weersomstandigheden werd afgelopen week het jeugdtoernooi van tennisvereniging Rhelico gespeeld. Enthousiaste kinderen van verschillende verenigen als Haaften, Leerdam en Geldermalsen kwamen naar Rumpt om daar te tennissen met en tegen de jeugd van TV Rhelico. 

Na een week tennisplezier was het zaterdag tijd voor de finales. In de verschillende klassen werden afgelopen zaterdag de prijzen verdeeld. In de klasse enkel groen werd de eerste prijs gewonnen door Jelle van Gameren en de tweede prijs was voor Fedde Kip. Bij de meisjes enkel 11-14 werd de eerste prijs gewonnen door Sarah Klarenbeek uit Deil en de tweede prijs door Naomi Kwast van tennisvereniging Leerdam. Bij de jongens enkel 11-14 mocht de eerste prijs opgehaald worden door Pim Bones en de tweede prijs door Guus Coenen van TV Rhelico. In de klasse meisjes dubbel 13-17 gingen Ivana van Amijde en Merle van Markus uit Leerdam er met de eerste prijs vandoor, ten koste van de zusjes Marit en Mirthe de Jong uit Haaften. Ten slotte was het Eise van Kouwen die er met de winst vandoor ging ten koste van Luuk Bones in de klasse jongens enkel 13-17.

Na afloop werd er door de jeugdcommissie nog een leuke verloting gehouden met prijzen die ter beschikking gesteld waren door De Jager uit Leerdam, De ijssalon in Beesd en twee uur waterskiën door het Betuwestrand. De hoofdprijs, twee kaartjes voor het ABN Amro-toernooi in Rotterdam, werden gewonnen door Floor Glerum van TV Rhelico.

Al met al was het weer een sportief en gezellig evenement waar met plezier op teruggekeken kan worden. TV Rhelico hoopt de jeugd volgend jaar weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie