Afbeelding
Foto: Chantal Slager

Sport Vereniging Beesd naar GYM & JUMP Event

Sport 74 keer gelezen

BEESD • Om 8:00 uur vertrok een bus vol leden van Sport Vereniging Beesd samen met enkele niet-leden naar Den Bosch voor het GYM & JUMP Event. De organisatie lag in handen van turnvereniging FLIK FLAK.

Toen het bestuur van de SVB de uitnodiging van FLIK FLAK ontving voor dit event, werd er direct enthousiast gereageerd. “Dit is geweldig voor onze leden, deze kans moeten we niet laten schieten”, aldus voorzitter Jeroen Verweij. De inschrijfformulieren werden gedeeld en ook niet-leden kregen de kans om zich aan te melden.

“Tijdens dit GYM & JUMP event zijn wij bij 7 verschillende onderdelen geweest. We zijn in de turnhal gestart. Een hal vol met turntoestellen waar de deelnemers hun ogen uitkeken. Minimaal 5 balken, 3 damesbruggen, heren bruggen, ringen, meerdere sprongsituaties, een verende vloer en als klap op de vuurpijl blokkenbakken. Al zwaaiend aan de ringen konden de kinderen zich in een bak voor schuimblokken laten vallen. Dit was favoriet. Al is het niet zo eenvoudig om uit de bak te klimmen. In ronde twee gingen we naar een hal vol met airtracks. Een airtrack is zoals gezegd een opblaasbare ondergrond die je op elke gewenste plek neer kunt leggen. De hal stond vol met allerlei airtracks in verschillende vormen en maten. We hadden nog niet genoeg gesprongen daarom gingen we in ronde drie naar het luchtkussen spektakel. Van een opblaasbare tumblingbaan tot een heuse opblaasbare stormbaan de kinderen hadden de tijd van hun leven. Na een korte break mochten de kinderen de opblaasbare klimwand beklimmen, bij verschillende sprongsituaties verschillende sprongen maken en oefenen met balanceren als echte acrobaten op rollen en op een touw waar ze op moesten lopen. Na een dansmoment (Just Dance) was het dan tijd om te gaan lunchen. De kinderen waren na al deze inspanning wel toe aan wat lekkers. De frietjes met knakworstjes werden enthousiast ontvangen. Bij de naastgelegen bowling accommodatie mochten de kinderen ook nog een potje bowlen en als laatste konden onze leden en niet-leden hun laatste beetje energie kwijt in de trampoline hal. En ook in die hal werden salto’s gemaakt door jong en oud, je ‘viel’ toch lekker zacht in de bak vol met schuimblokken. FLIK FLAK Den Bosch had alles zeer goed georganiseerd en ook onze vrijwilligers van de SVB hebben heel goed geholpen. Met elkaar kijken we terug op een fantastische dag!”

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie