• De 21 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro.
• De 21 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Foto: Postcode Loterij

SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro valt deze keer in Culemborg

Nieuws 3.200 keer gelezen

CULEMBORG • Goed nieuws voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4105EC, de Alida de Jongstraat in Culemborg. Op deze postcode viel de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars vandaag met het mooie nieuws.

Dat Gaston een mooie prijs kwam brengen was niet te missen vandaag in de Alida de Jongstraat. De 21 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 37.037 euro tot 74.074 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Na een lekker patatje met snack namen de winnaars de cheque in ontvangst.

Mijn man wilde niet mee
Dit en Rob vertellen lachend over het chequemoment: “Ik dacht dat het alleen om een frietje ging, dus eerst wilde mijn man niet mee.”

Leny heeft twee loten. Ze heeft een reis naar Canada geboekt: “Die moet nog betaald worden. Ik ga met mijn moeder, dochter en man. Mijn dochter ga ik de reis cadeau doen, zij weet dat nog niet. Dat wordt een grote verrassing!”

Flink aan de slag
De buurt is blij met de prijs. Hulya en Sahin weten heel goed wat ze met het geld willen gaan doen. “We hadden plannen om te verbouwen dus komt heel goed uit. Nu kunnen we flink aan de slag.”

Er zijn meerdere buren die verbouwingsplannen hebben. Wieteke vertelt: “Er zijn plannen om de benedenverdieping te verbouwen. Toevallig heb ik gisteren de offertes gekregen en daar kan ik nu akkoord op geven.” En buurman Luuk: “Ik wil heel graag een nieuwe badkamer.”

Tweede kindje
Ook Bryan en Christi hebben al ideeën over hun prijs: “We zijn nog geen maandje ouders van ons tweede kindje. Dat is natuurlijk heel erg genieten en nu hebben we de mogelijkheid om nog veel meer leuke dingen doen met de kinderen.”

Paula heeft ook twee loten en is dolblij: “Ik ga de studieschuld van mijn zoons afbetalen!”

Naar Oostenrijk
Ten slotte vertellen Mattie en Marianne: “Wij gaan met het hele gezin een reis maken naar Oostenrijk ter ere van de zeventigste verjaardag van Marianne en ons vijftigjarig huwelijk.”

Rob Zantinge

Redacteur Het Kontakt - Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden