Saar van Ooijen. De beste verkoopster van groep 8
Saar van Ooijen. De beste verkoopster van groep 8 Foto: Erik-Jan Hoogendoorn

Saar van Ooijen haalt meer dan duizend euro op voor de Kinderpostzegelactie

Nieuws 1.787 keer gelezen

ASPEREN • Ook de Open Poort in Asperen deed dit jaar weer mee met de Kinderpostzegelactie. Een week lang zoveel mogelijk geld zien op te halen voor kinderen die het moeilijk hebben op school. Zo kan er ontbijt, schoolspullen of een maatje betaald worden.

Postzegels, kaarten, tassen, pleisters of een mooie sponsorbedrag. De mensen aan de deur hadden keuze genoeg om voor dit goede doel wat geld te geven. Alle kinderen van groep 8 hebben zich een week lang in het zweet gewerkt om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die het helaas niet zo goed hebben in Nederland. 

Saar van Ooijen haalt duizend euro op
In ieder geval. Saar van Ooijen had meer dan duizend euro opgehaald. Daarvoor is ze middag na middag langs deuren gegaan, net zolang tot elke deur een mooie zegel op de deur had zitten.

Ze was niet de enige topper in de groep. Twee andere meiden hadden ook nog eens 500 en ruim 700 euro opgehaald. Sterker nog: de hele klas had het zo goed gedaan dat de meester besloten heeft dat iedereen een stuk taart verdiend had. Dus afgelopen donderdag even lekker genieten na hard werken.

Saar van Ooijen met links: Maud en recht Mila. De andere dames met een enorme opbrengst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden