Afbeelding
Foto: stock123RF.com

Muziekvereniging O.Z.O.D. viert 125-jarig bestaan met reünie en jubileumconcert

Nieuws 1.021 keer gelezen

TRICHT • Muziekvereniging ‘Oefening Zij Ons Doel’ (O.Z.O.D.) uit Tricht viert op zaterdag 10 juni haar 125-jarig bestaan. Ter gelegenheid hiervan wordt er een reünie georganiseerd voor leden en oud-leden, gevolgd door een feestelijk jubileumconcert in Dorpshuis Tricht.

‘s Middags kunnen leden en oud-leden van de muziekvereniging genieten van een reünie, waar tevens een tentoonstelling met 125 jaar muziekgeschiedenis van O.Z.O.D. te zien is.

Uniek harmonieorkest

Een uniek harmonieorkest is samengesteld, bestaande uit huidige en oud-leden. Naast dirigent Thom Roosen bestaat de muzikale leiding uit oud-dirigenten Bastiaan Uijl en Arjan Gaasbeek. Ook hebben voormalige tamboers hun drumstokken weer opgepakt en onder leiding van Henk Hol zorgen zij voor een verrassende bijdrage. Ondanks haar lange geschiedenis is O.Z.O.D. een vereniging met een eigentijds karakter. 

Jubileumconcert

Het jubileumconcert begint om 20.00 uur, waarbij de zaal vanaf 19.30 uur toegankelijk is. De toegangsprijs bedraagt 7,50 euro en voor donateurs op vertoon van hun uitnodiging 5,00 euro.

Voor meer informatie kan men terecht op www.ozod.nl.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app