Marja Laurentius, de winnares van de omafiets, mocht samen met Cherry Cat op de foto.
Marja Laurentius, de winnares van de omafiets, mocht samen met Cherry Cat op de foto. Foto: Streeckerij de Betuwe

Uitreiking hoofdprijzen Betuwe Kers tijdens Fruitcorso-weekend

Algemeen 321 keer gelezen

WADENOIJEN/DEIL • Op de zaterdag van het Fruitcorso, zaterdag 17 september, werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de winactie Betuwe Kers. De prijzen werden uitgereikt door kersenteler Aart Blom.

Om de consument kennis te laten maken met Betuwse kersen werd afgelopen zomer een ludieke winactie georganiseerd. Uit het hele land kwamen bijna 3000 inzendingen binnen. De landelijke supermarkten van Hoogvliet en DekaMarkt deden mee aan de promotie van het Betuwse streekproduct. En uiteraard ook de kersenwinkel van Streeckerij de Betuwe in Wadenoijen, die de winactie had uitgeschreven.

De hoofdprijs, een hippe omafiets, werd gewonnen door Marja Laurentius uit Rotterdam. De twee Betuwse fruitpakketten gingen naar Merle Fijn uit Zaltbommel en Jianwei Wang uit Den Haag. De uitreiking vond plaats bij het fruithandelsbedrijf van Aart Blom in Deil, waar zij getrakteerd werden op een Meet & Greet met Cherry Cat, koffie met kersenvlaai en een rondleiding door het bedrijf.

Betuwse kersen
De Betuwse Kersencampagne is bedoeld om het streekproduct én de Betuwe te promoten. De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk dankzij de vruchtbare rivierklei en het gunstige, gematigde klimaat. Dit maakt dat de Betuwse kersen van de hoogste kwaliteit zijn.

Meer informatie over de kersencampagne en smaakvolle kersenrecepten is te vinden op Streeckerijdebetuwe.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden