• Het Family Food & Fun Festival in 2019.
• Het Family Food & Fun Festival in 2019. Foto: aangeleverd

Tweede editie van Family Food & Fun Festival in Rhenoy

Algemeen 1.181 keer gelezen

RHENOY • Na het succes in 2019 en twee coronajaren wordt op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus in de speeltuin van het Betuwse dorp Rhenoy voor de tweede keer een ‘Family Food & Fun Festival’ gehouden. Het feest wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Dorpsbelangen Rhenoy. 

Er is op vrijdag 26 augustus in elk geval weer een Pub Quiz. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen. De start is om 19:00 uur. Met algemene kennisvragen, fotorondes en muziekvragen maken de samengestelde teams kans op leuke prijzen. Na de Pub Quiz neemt de muziek het over van de quizmaster en kan er gezellig nagetafeld en gedanst worden. 

Deelnemen is mogelijk door eerste een e-mail te sturen naar pubquiz@festival-rhenoy.nl of eddeheer@hotmail.com.. Vermeld daarbij namen en leeftijden van de maximaal zes teamleden en ook een originele teamnaam. Voor het team met de leukste naam is er weer een prijs beschikbaar. De toegangsprijs is 20 euro per team. 

Op zaterdag 27 augustus zal de speeltuin omgebouwd zijn tot festivalterrein. Er zijn food- & drink trucks, spantenten, zit- en staanplaatsen, attracties voor kinderen en jongeren. Het feest wordt opgeluisterd met veel muziek. 

Vrijwilligers kunnen zich melden bij de feestcommissie: feestcommissie.rhenoy@gmail.com of bel met Ed ( 06-39046996) of Corinna (06-39764670). 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden