Wethouder van Stappershoef verrichtte de openingshandeling.
Wethouder van Stappershoef verrichtte de openingshandeling. Foto: betuwefotograaf.nl

Your Workout opent deuren in Geldermalsen

4 jul, 10:43 Algemeen 25 keer gelezen

GELDERMALSEN • De fitnesstudio met personal trainers Your Workout bestaat dit jaar tien jaar in Beusichem. “Dat vonden we een mooi moment om er een tweede studio in Geldermalsen naast te openen”, vertelt eigenaar Tom Kelder. Zaterdag was de officiële opening van de studio in Geldermalsen, waarbij wethouder Rutger van Stappershoef de openingshandeling verrichtte.

In het pand van Your Workout werken de personal trainers nauw samen met de fysiotherapeuten van ToThePoint Therapie. “Die samenwerking met de fysio is best wel uniek. Als je uitbehandeld bent bij de fysiotherapeut, dan draagt die alle kennis en informatie over jouw klachten over aan de personal trainer. Zo kun je, juist ook na een blessure, echt weer topfit worden”, licht Kelder toe. 

“Een belangrijk verschil met het sporten bij een normale fysiotherapeut is dat je daar weer weggaat als je uitbehandeld bent. Hier kun je dus ook na je behandeling bij de fysio op een verantwoorde manier door blijven sporten.”

Bij Your Workout kunnen belangstellenden alleen komen sporten op afspraak. “We staan ervoor dat iedereen op een veilige en prettige manier kan trainen met een deskundige trainer die helpt om je doelen te behalen. Je wordt dus niet aan je lot overgelaten, zoals dat vaak bij andere sportscholen wel het geval is, maar we begeleiden je persoonlijk naar het behalen van je doel. We bieden een-op-eentrainingen, duo-trainingen en smallgrouptrainingen in groepen tot maximaal zes personen. Maar overal is altijd een personal trainer bij, die de training voor je heeft uitgedacht en samen met jou een trainings- en voedingsschema heeft opgesteld.”

Bij Your Workout sporten nooit meer dan vijftien mensen tegelijk. “En dat is ook wat de mensen die hier komen, aanspreekt. Ze zijn enthousiast over het concept, vinden het hier lekker rustig en we horen vaak terug dat dit iets is wat ze echt gemist hebben in deze omgeving.” 

Meer informatie: www.your-workout.nl

Marianne van de Werken

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie