Afbeelding

Actie voor carnaval in Asperen

Algemeen 194 keer gelezen

 ASPEREN  •  Al ruim 40 jaar organiseert Stichting Speelweek een toffe activiteitenweek voor de kinderen uit Asperen. In de aanloop naar de 42e speelweek organiseert het comité weer een bananenverkoop. Op zaterdag 28 mei kan er in de oude kern van Asperen, tijdens de jaarmarkt, overheerlijke bananen gekocht worden bij onze kraam van 8.30-13.00 uur. 

Met de opbrengst van deze ludieke actie hopen we de kinderen uit Asperen weer uit te laten te kijken naar een spetterende speelweek. Het thema dit jaar is ‘Carnaval’. Rosaline Niemeijer-Kleppe van de organisatie roept op: “Kinderen uit Asperen, haal je gekste pruik, bril of verkleedkleren maar alvast uit de kast en maak je klaar voor de polonaise!” De speelweek vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus en het programmaboekje valt voor de zomervakantie op de mat. De inschrijving start (online) na afloop van de jaarmarkt.

Jaarlijks organiseert Speelweek Comité Asperen, voor de jeugd van 2,5 t/m 12 jaar in Asperen, in de laatste week van de zomervakantie, een week vol sport, cultuur, natuur en vormgeving.


Diana Kervel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app