Afbeelding
Foto: Aangeleverd

GGD vaccineert in Geldermalsen op 30 mei

Algemeen 281 keer gelezen

GELDERMALSEN •  De GGD vaccineert op maandag 30 mei van 16.00- 20.00 uur in de Oude brandweerkazerne in Geldermalsen. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Wie kunnen langskomen voor een coronavaccinatie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen. Ook alle 18+ ers zijn welkom voor een boosterprik. En 60+ ers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Geldermalsen?

Maandag 30 mei 2022Van 16.00 – 20.00 uur. 

Locatie : Oude brandweerkazerne. Adres : Rijnstraat 20, Geldermalsen. 


Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen is van harte welkom.

Meer informatie

Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD. Ook vind je daar informatie over het voorlichtingsteam dat in Geldermalsen helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.

Diana Kervel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie