Cheque wordt overhandigd aan een afgevaardigde van Alzheimer Nederland.
Cheque wordt overhandigd aan een afgevaardigde van Alzheimer Nederland. Foto: Aangeleverd

KWC Actieweek voor Alzheimer Nederland

Algemeen 79 keer gelezen

REGIO • Het KWC hield een Actieweek voor Alzheimer Nederland. De overblijfruimte van het KWC werd omgetoverd tot een feestelijke, met kerslichtjes versierde ruimte. 

Vier dagen lang heeft er in beide pauzes een grote verkoop plaatsgevonden. Er werden broodjes knakworst, pannenkoeken, chocomel, frisdrank en lootjes voor een medewerkersloterij verkocht. Ook konden er liedjes aangevraagd worden. Voor elk aangevraagd liedje sponsorde het bedrijf HSB Identification uit Haaften een bedrag. 

Daarnaast ontving het KWC van de Rabobank € 500. Verder heeft het bedrijf Simac uit Eindhoven € 250 gesponsord. Het KWC is al deze bedrijven heel erg dankbaar, maar ook de trouwe lokale sponsoren die jaarlijks steunen gaven een boost! Dit alles heeft erg gemotiveerd. Natuurlijk was dit niet de Actieweek met de opbrengst waar op gehoopt werd. 

Toch is na vier beperkte actiedagen een bedrag van ca. € 6.500,-- opgehaald! Er kan gelukkig wel nog geld gedoneerd worden! Dat kan tot 10 januari via deze link: https://inzamelacties.inactievooralzheimer.nl/team/kwc-actieweek-2021


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Bente, Pien, Iris en Loek, (allen uit V6) de vier leerlingen die dit jaar de KWC Actieweek hebben georganiseerd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie