Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Elf jubilarissen bij Wittenbergzorg

Algemeen 1.067 keer gelezen

HAAFTEN • Bij Wittenbergzorg werden afgelopen week maar liefst elf jubilarissen in de schijnwerpers gezet.

Negen medewerkers zijn 12,5 jaar in dienst, één heeft een dienstverband van 25 jaar en zelfs één van 30 jaar. De jubilarissen kregen in De Hoeve in Haaften koffie met gebak aangeboden en werden verrast met bloemen en cadeaus. 

Op de foto van links naar rechts: Meta van Bergeijk: secretaresse Raad van Toezicht (12,5 jaar in dienst), Caroline van Schothorst: EVV’er in de zorg aan huis (12,5 jaar in dienst), Pieternel Smitsman: EVV’er inde zorg aan huis (12,5 jaar in dienst), Mieke Knook: verzorgende IG in De Wittenberg (12,5 jaar in dienst), Arda van Kerkhof: receptioniste (30 jaar in dienst), Lia Wierks: woonbegeleider: (12,5 jaar in dienst), Elise van Rekum: verzorgende IG in de zorg aan huis (12,5 jaar in), Margareth Stout: verzorgende IG in De Wittenberg (12,5 jaar in dienst),Bertie Ermstrang: verzorgende IG in De Wittenberg (12,5 jaar in dienst), Marian Oosterwijk: ergocoach (12,5 jaar in dienst), Karin Krabbendam: verzorgende IG in De Wittenberg (25 jaar in dienst). Dit waren de jubilea van 2020 en 2021.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beweegroutes met QR-codes in Meteren en Asperen Algemeen 23 mrt., 17:40
Afbeelding
'Voluit Leven' met mindfulness cursus start in Rivierenland Algemeen 23 mrt., 15:06
Afbeelding
Schrijver Steven Verhorst uit Heukelum: 'Het borrelt in mijn hoofd altijd van de ideeën en die moeten eruit' Algemeen 23 mrt., 13:00