Afbeelding
Foto: De Lage Waard

Open dag Yuverta mbo Geldermalsen

Algemeen 210 keer gelezen

GELDERMALSEN • Op zaterdag 27 november opent Yuverta mbo Geldermalsen haar deuren voor leerlingen die zich oriënteren op een vervolgopleiding. 

Tijdens deze open dag kunnen leerlingen daadwerkelijk de school bezoeken en de sfeer proeven. Uiteraard worden de corona-maatregelen in acht genomen. Er zijn studenten en docenten van alle opleidingen aanwezig voor interactieve workshops en studiekeuzegesprekken. 

De open dag is voor iedereen toegankelijk en duurt van 10.00 tot 14.00 uur op Burg. Van Roozenveld van der Venlaan 7 in Geldermalsen.

De sfeer van een schoolgebouw en het gevoel dat dit geeft bij een leerling, speelt een belangrijke rol in de studiekeuze. “We zijn zo blij dat we leerlingen weer fysiek mogen ontvangen”; zegt Inge Geeris, communicatie-adviseur Yuverta mbo Geldermalsen aan. Afgelopen schooljaar waren de open dagen online, maar we merken toch dat leerlingen heel graag de school willen bezoeken om ook de sfeer te proeven die er hangt.

Opleidingen

Met twee nieuwe opleidingen: Maatschappelijke zorg en groen en Buitensport instructeur breidt Yuverta mbo Geldermalsen het opleidingsaanbod uit. Het opleidingenpalet biedt verschillende groene mbo-opleidingen aan op meerdere niveaus zoals: Dierverzorging, Dier en gedrag, Buitensport coördinator, Eco en wildlife en Teelt en techniek.

Aanmelden

Het aanmelden voor een mbo-opleiding kan eenvoudig via de website yuverta.nl. Er zijn opleidingen met een beperkt aantal plaatsen. Leerlingen hebben een DigiD nodig om zich aan te melden.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
'Voluit Leven' met mindfulness cursus start in Rivierenland Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schrijver Steven Verhorst uit Heukelum: 'Het borrelt in mijn hoofd altijd van de ideeën en die moeten eruit' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Autismevriendelijke filmvoorstellingen bij LingeFilm op zondagochtenden Algemeen 23 mrt., 07:00