Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Historische wandeling, Landgoed Waardenburg Neerijnen

Algemeen 182 keer gelezen

NEERIJNEN • De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zondag 24 oktober 2021 een wandeling over landgoed Waardenburg Neerijnen. 

Hoe heerlijk is het om een zondag te starten met een lekkere wandeling? De boswachter neemt je mee door het parkbos van landgoed Waardenburg Neerijnen naar de Waalbandijk. Kasteel Waardenburg getuigt van een lange bewoningsgeschiedenis van dit gebied. Vanaf de dijk hebben we prachtige vergezichten op de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. We brengen een bezoek aan de kasteeltuin van Huis Neerijnen. De bewoners van Huis Neerijnen hebben ook grote invloed gehad op de inrichting van het parkbos. De boswachter vindt het leuk om over de geschiedenis van het landgoed te vertellen. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 10.00 uur. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie