Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Schooljaar Yuverta mbo Geldermalsen van start

Algemeen 244 keer gelezen

GELDERMALSEN • Het nieuwe schooljaar voor Yuverta mbo Geldermalsen is écht van start gegaan. Het vertrouwde Helicon gaat verder als Yuverta mbo Geldermalsen; de nieuwe naam van de mbo-instelling. 

Helicon, Wellantcollege en Citaverde zijn vanaf 1 augustus één onderwijsorganisatie: Yuverta. Een kleine 400 studenten van de groene mbo-school in Geldermalsen begonnen met hun lessen fysiek op school. Zij werden met een welkomstcocktail en een leuke gadget feestelijk verwelkomd bij Yuverta.

150 Eerstejaars studenten namen vorige week al deel aan de introductieprogramma’s. “Wij zijn zo blij dat al onze studenten in het nieuwe schooljaar weer volledig naar school kunnen”; aldus senior opleidingsma-nager Marieke Hulsbergen. “Vorige week vonden de introducties plaats waarbij de studenten en docenten fysiek konden kennismaken met elkaar en de school. We zien dat iedereen blij is dat ze elkaar weer live kunnen ontmoeten en dat geeft zoveel energie”.

Goed nieuws mag je vieren!

De Yuverta scholen organiseren tijdens de eerste schoolweek leuke momenten met leerlingen, studenten, cursisten en medewerkers om de start van Yuverta te vieren. Zo ging vandaag de Yuverta movie: youtu-be.com/c/YuvertaTV/ in première. Een ode aan onze studenten, leerlingen en cursisten die thuis raken in hun toekomst. Die het verschil (gaan) maken. Een ode aan onze collega’s die iedere dag voor hen van betekenis zijn.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie