Enthousiast popkoor Future
Enthousiast popkoor Future Foto: Jessica van Roekel - van Hunnik, Fotomomentjes

Popkoor Future schittert in theater Agnietenhof in Tiel

Nieuws 330 keer gelezen

TIEL • Popkoor Future, een vijfstemmig koor gevestigd in Elst (U), heeft de harten van het publiek veroverd tijdens drie bijna uitverkochte shows van ‘Hypnotized’ in Theater Agnietenhof in Tiel. 

Met een indrukwekkende samenwerking tussen dirigent Erik Fortier, regisseur Richard Sprokkereef, en de bezielende muzikale begeleiding van de Ruben Weverling band, bracht het koor een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Als vijfstemmig koor hebben ze hun talenten gebundeld en het publiek meegenomen op een muzikale reis. Met 22 nummers, waaronder hits als ‘Higher Power’ van Coldplay, ‘Hypnotized’ van Purple Disco Machine en Sophie and The Giants, en ‘Once Upon Another Time’ van Sara Bareilles, wisten ze het publiek te boeien en te ontroeren.

De muzikale begeleiding door de Ruben Weverling band tilde het optreden van het popkoor naar een hoger niveau met hun vakmanschap en enthousiasme. De harmonie tussen het koor en de band zorgde voor een magische sfeer in het theater, waar het publiek nog lang van zal nagenieten.

“Wij zijn ontzettend trots op de prestaties van onze solisten”, aldus Erik Fortier, dirigent van Popkoor Future. “Hun vocale talent en emotionele interpretatie voegden een diepgaande dimensie toe aan onze shows en raakten het publiek recht in het hart.”

Meer informatie is te vinden op popkoorfuture.nl.

 • Het popkoor zingt 'Afraid of the dark'.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden