Afbeelding
Foto: Aangeleverd

BC Wammes organiseert het zomerbadminton

Sport 244 keer gelezen

ASPEREN • Dit jaar organiseert de badmintonvereniging uit Asperen, BC Wammes, het zomerbadminton. Tijdens de zomer kan er van 12 juli tot en met 16 augustus op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur worden gespeeld in sporthal ‘De Wiel’ in Asperen. 

Tijdens het zomerbadminton is er een vrije inloop en kan er op negen banen vrij gespeeld worden met elkaar. Er wordt voornamelijk dubbelspel gespeeld, maar ook voor een individuele speler is er plek. Voor leden is het gratis, voor niet-leden zijn er losse toegangskaarten beschikbaar (€5) of een strippenkaart voor zes avonden (€25). 

BC Wammes is een badmintonvereniging in Asperen, opgericht in 1979. Wij zijn een recreatieve vereniging van ongeveer zestig leden. Recreatief betekent dat wij niet bij de Nederlandse Badminton Bond aangesloten zijn en ook geen bondscompetitie spelen. Wel spelen we regelmatig toernooien bij andere verenigingen. We zijn er in de eerste plaats voor de gezelligheid en de sociale contacten en spelen op de tweede plaats pas voor onze ‘sportieve’ prestatie. Dit betekent niet dat er niet fanatiek gespeeld wordt, integendeel zelfs. Kijk gerust eens op de website voor meer informatie: www.bcwammes.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden