Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Foto: Aangeleverd

MVV’58 uit Meteren bouwt verder aan de toekomst

  •   keer gelezen   Sport

METEREN • In de afgelopen weken is er veel werk verzet om alvast de nodige voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen. Zo is de club verheugd dat ze de contracten met Jacco van Gils en oud-jeugdspeler Jelle van Toorn, beiden in het bezit van de opleiding UEFA-C, al vroegtijdig hebben kunnen verlengen. 

Jacco blijft in het nieuwe seizoen nauw betrokken bij het eerste elftal, als assistent van Ruwin Verwoert. Ook gaat hij het JO15-1 team trainen. Voor Jelle geldt dat hij de switch maakt naar het hoogste jeugdelftal van MVV’58, de JO19-1, in het nieuwe seizoen. Ook is MVV’58 verheugd, dat het contract met Rainier Vos als Hoofd Jeugdopleiding, weer is verlengd. Rainier heeft de afgelopen twee seizoenen een goede basis gelegd om de groei van de vereniging te begeleiden door het verder professionaliseren en structureren van de jeugdopleiding voor alle jongens en meiden elftallen, aldus de Technische Commissie.

Tot slot heeft de TC ook voormalig eerste elftal speler Patrick van der Hurk bereid gevonden om de opleiding UEFA-C te behalen. Patrick is al jaren verbonden in diverse functies en elftallen, specifiek de meidenteams. Op bovenstaande wijze geeft de club verdere invulling aan het binden, boeien en behouden van zelf opgeleide trainers binnen de vereniging om de kwaliteit verder te verbeteren.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten