Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Tutti Frutti geeft afscheidsconcert vanwege vertrek dirigent

Algemeen 785 keer gelezen

GELDERMALSEN • Op zaterdagavond 21 mei jl. heeft pop- en musicalkoor Tutti Frutti uit West Betuwe bijna tweeënhalf jaar na de start van de coronapandemie weer mogen optreden. 

Het koor gaf een concert, genaamd ‘Onvergetelijk’, ter ere van het afscheid van hun dirigent Richard Meulendijk uit Tilburg die het koor acht jaar lang veel heeft geleerd. Samen met hem heeft het koor een aantal mooie optredens mogen geven.

Nummers

Zo’n negentig bezoekers bezochten de Gereformeerde Kerk in Geldermalsen waar popnummers als Sorry, My Immortal en Take Me To Church klonken, maar ook de wat meer jazzy en ingetogen nummers als Old Devil Moon, Come In From The Rain en Don’t Worry ‘Bout Me. Ook zijn er twee speciaal voor het koor gearrangeerde medleys ten gehore gebracht.

Het koor bestaat uit negentien zangers en zangeressen en zag er prachtig uit in galakleding. De zang werd begeleid door pianist Fons van Gorp uit Nuland. Aan het begin van het concert werd stilgestaan bij het recente overlijden van een geliefd en betrokken koorlid dat al vanaf het begin van het koor, 23 jaar geleden, van de partij was.

Op zoek naar een nieuwe dirigent

Het koor is echter nog op zoek naar een nieuwe dirigent; kijk voor interesse op www.tuttifruttizingt.net Het koor repeteert wekelijks op donderdagavond om 20.00 uur in het Dorpshuis van Tricht. Ook nieuwe leden, zowel mannen als vrouwen, zijn van harte welkom om het koor te komen versterken en toe te werken naar een volgend optreden met nieuw repertoire.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden