Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Foto: Aangeleverd

Feest én diepgang tijdens VakantieBijbelFeest

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • ‘Hallo contact?!’ is het thema van het VakantieBijbelFeest dat dit jaar op 21 en 22 oktober zal plaatsvinden bij De Pluk in Geldermalsen. Tijdens dit evenement met onder andere veel muziek, spelletjes, theater en een talentenjacht, staat de Bijbel en de liefde van God centraal.


Voor de kinderen van de basisschool is er overdag een tof programma. De band, onder leiding van Pieter Lagerwerf en Thijs Meijers, zal beide dagen zorgen voor de muziek waar de kinderen op mee kunnen dansen en zingen. Op de vrijdag is er een VBF’s GOT TALENT! Iedereen die een instrument speelt, mag dan meedoen met de band! 

Het dagthema van de donderdag is Gevonden. Tijdens deze dag gaan we aan de slag met de bekering van Paulus. In de middag is er een spelletjesprogramma. Op vrijdag gaan we aan de slag met het thema In Gesprek. We lezen dan hoe Petrus wordt bevrijd door gebed. Carla Vis zal vrijdag met haar Poppen & Meer komen optreden. 

Voor de tieners vanaf 12 jaar is er op donderdagavond een tieneravond. Op vrijdagavond is vanaf 19.00 de slotavond voor het hele gezin. Het VakantieBijbelFeest bestaat al heel lang maar in de huidige vorm en plaats bestonden we vorig jaar 5 jaar. Door de coronapandemie werd vorig jaar een online Vakantie Bijbel Feest gehouden. Dit werd toen door ruim 130 gezinnen bekeken en er werden 75 goodiebags uitgedeeld met knutsels, een placemat en wat lekkers. Om het jubileum als nog te vieren, zal de lunch op de donderdag dit jaar door de organisatie feestelijk verzorgd worden.

Meer informatie en opgeven: www.vbfgeldermalsen.nl
Beeld: Net als twee jaar gelden is het VakantieBijbelFeest weer bij De Pluk in Geldermalsen


Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten