Rene
Rene Foto: Colette

Fietsen voor CliniClow

Algemeen 181 keer gelezen

Mijn naam is Rene Klomp en ik ben woonachtig in Lienden. Ik wil langs deze weg aandacht vragen voor de stichting CliniClowns.

Lienden - Wat is Cliniclowns? De stichting CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een handicap en mensen met dementie. Cliniclowns proberen afleiding en plezier te bieden met spel en humor.  Zorgen, angst en stress verdwijnen even naar de achtergrond. Zo draagt Cliniclowns bij aan humanitaire zorg. Dit is mogelijk dankzij de nauwe samenwerking met de zorg en de talrijke supporters die deze stichting steunen door middel van sponsoring.

Ik ga dit jaar op 4 september 2021 de Alpentocht fietsen ten behoeve van de stichting CliniClowns. De Alpentocht is een fiets, wandel en hardloop sponsor evenement. Dit jaar wordt het evenement gehouden van 1 tot 5 september 2021. Er is door de organisatie gekozen om het evenement Alpentocht dit jaar te organiseren in Val Thorens, bekend om zijn uitdagende beklimmingen en spannende afdalingen. Ik ga deze uitdaging aan, ik start 4 september vanuit Moûtiers, 37 km met 22 haarspeldbochten tot Val Thorens op een hoogte van 2300 meter waar de finish zal zijn. Je raad het al ik ben op zoek naar sponsors om een mooi bedrag te kunnen overhandigen en zo CliniClowns te kunnen steunen.

Wil je mijn steunen?

Dat kan via onderstaande link.

https://www.alpentocht.nl/2021/deelnemers/rene--klomp

Rene
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden