Partners van Weijs werkend leren: Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V., J. van Esch B.V., Van Doorn en Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V.
Partners van Weijs werkend leren: Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V., J. van Esch B.V., Van Doorn en Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. Foto: Koen_Vandenput

Van Doorn partner Weijs werkend leren

Algemeen 244 keer gelezen

GELDERMALSEN • Vanaf het schooljaar 2021/2022 is Van Doorn trotse partner van Weijs werkend leren. 

Weijs werkend leren is een driejarige erkende MBO-3 opleiding die studenten opleidt tot vakspecialist in de aanleg en onderhoud van de buitenruimte.

Zelf vakmensen opleiden

“Van Doorn is regelmatig op zoek naar goed geschoolde medewerkers, maar net als in veel andere sectoren is hier een tekort aan.” vertelt Leonie van Ommeren (HR-manager). “Daarom hebben wij ons aangesloten bij Weijs werkend leren. Het biedt ons de kans om zelf studenten op te leiden. Tijdens de opleiding gaan de studenten één dag per week naar school, de overige vier dagen werken ze mee aan onze projecten. Een win-winsituatie dus.”

Over Weijs werkend leren 

De opleiding Weijs werkend leren is een samenwerking tussen de bedrijven J. van Esch B.V. uit Cromvoirt, Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uit Sprang-Capelle, Van Berkel Aannemers Leimuiden B.V. en Van Doorn uit Geldermalsen. Weijs werkend leren is een erkende MBO-3 opleiding die staat voor minder leren vanuit de schoolbanken, buiten leren in de praktijk en leren van echte professionals. In drie jaar tijd worden studenten opgeleid tot vakspecialist in de infra, sport en/of groen.

Meer weten? Ben je geïnteresseerd in de opleiding Weijs werkend leren of wil je meer informatie? Kijk dan op www.vandoornbuitenruimte.nl/leren-en-werken of www.weijswerkendleren.nl.


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden