• Blij met de cheque.
• Blij met de cheque. Foto: Jurgen Lodder

Cheque VriendenLoterij voor TV Het Hofland

24 jun, 14:58 Algemeen 0 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Tennisvereniging Het Hofland uit Schoonhoven is door de VriendenLoterij benoemd tot één van de ‘Clubs van de Week’. Het ontving daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro. 

De vereniging gaat het geld gebruiken om het clubhuis te verduurzamen. Dit door het plaatsen van zonnepanelen en het vervangen van de beglazing.  

Karel Stuurman, penningmeester van Tennisvereniging Het Hofland: “Er worden dertig zonnepanelen geplaatst en binnenkort wordt het enkel glas vervangen door dubbelglas. Een mooi vooruitzicht gezien de huidige hoge energieprijzen.”

Het initiatief ‘Clubs van de Week’ is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. 

Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl

• Blij met de cheque.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie