Afbeelding
Foto: Jan Timmer
zakelijk

Ichika Sushi: lekkers uit Krimpen

Algemeen 3.075 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Goed nieuws voor liefhebbers van de Japanse keuken: in Krimpen aan den IJssel heeft Ichika Sushi haar deuren geopend. Je kunt er terecht om de lekkerste gerechten af te halen of - als je in Krimpen of Krimpen aan de Lek woont - te laten bezorgen.

Amy Vu is de vriendelijke en gastvrije manager van de nieuwe zaak aan Stad en Landschap 17. “We zijn op 24 april open gegaan”, vertelt ze. “Vanwege de coronamaatregelen kozen we voor een sobere opening. Gelukkig is het feit dat we in Krimpen begonnen zijn, verder Niet onopgemerkt gebleven. We hebben al zó veel positieve reacties gekregen; echt super leuk. Onze zaak blijkt al meteen in een behoefte te voorzien en dat doet ons natuurlijk goed.”

Duizend bloemen
Het Japanse woord Ichika betekent ‘duizend bloemen’ en dat is terug te zien in de aankleding van de zaak én de gerechten. “In onze sushi-boxen die je dat bloemmotief terug”, vertelt Amy Vu. “Ook hebben we een speciale sushi-rol in dat motief.” De boxen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar bij Ichika Sushi en bevatten heerlijk verse sushi-items in alle categorieën. De kwaliteit: top. De smaakbeleving: idem dito.

De crew van Ichika Sushi bestaat uit een vriendengroep met veel horeca-ervaring, en dan met name in sushi-restaurants. “We staan nu hier omdat we binnen een nieuwe setting onze ideeën over sushi veel beter én creatiever kunnen vorm geven”, legt Amy Vu uit. “Onze producten zijn niet alleen vers en met liefde bereid, ze onderscheiden zich ook qua uitstraling en smaak. We besteden er écht zorg aan. Het leuke is dat onze klanten dat enorm waarderen, zo blijkt uit de reacties in de zaak en uit reviews via Google en op onze website www.ichikasushi.nl. Daar zijn we uiteraard heel blij mee.”

Ichika Sushi is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Bestellen kan via de website en telefonisch via: 0180-472878.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie