Afbeelding

Jeugdinstuif bij badmintonclub Blue Sky Bergambacht

Sport 375 keer gelezen

BERGAMBACHT • Badmintonclub Blue Sky heeft ruimte voor meer jeugd. Om laagdrempelig kennis te maken met de badmintonsport wordt wekelijks een instuif georganiseerd in De Waard. Op de vrijdagen 17, 24 en 31 mei, van 18.30-19.15 uur, kan jeugd van 5 t/m 12 jaar gratis komen badmintonnen. Aanmelden is niet nodig.                

Blue Sky is een club waar sportiviteit en plezier hand in hand gaan, en waar iedereen welkom is, stelt de vereniging: ‘Samen met de ervaren trainers, vrijwilligers en het bestuur werken we aan een club die breed toegankelijk is en waar iedereen zich thuisvoelt. We zijn er trots op dat we verschillende doelgroepen en achtergronden in onze vereniging hebben. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier sport en dat er voor iedereen een aanbod is op zijn of haar badmintonniveau. Daarnaast zijn we een sociale club. We bieden toernooien aan om met familie of vrienden te komen spelen, en hebben veel plezier bij onze barbecues en pubquizavond’. 

Vervolgens: ‘Badminton is toegankelijk én uitdagend. Bij deze sport draait het net zoveel om inzicht en techniek als om conditie, snelheid en kracht. Badminton is eenvoudig te leren, maar vraagt de nodige oefening om volledig te beheersen. Het is een veelzijdige sport, zowel fysiek als mentaal’.

Info: www.bcbluesky.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden