• Corné Hoogerbrug.
• Corné Hoogerbrug. Foto: wijntjesfotografie.nl
advertorial

Catering en maaltijden van hoog niveau

Algemeen 1.097 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Catering op locatie, maaltijdservice aan huis of op kantoor, hapjes voor de vrijdagmiddagborrel op de zaak; Hoogerbrug Cuisine Royale ontzorgt u totaal met kwaliteit van hoog niveau. Vers. Lekker. Goed.

Corné Hoogerbrug geeft leiding aan de in Krimpen aan den IJssel gevestigde onderneming. "Acht jaar geleden begon ik met het verzorgen van barbecues en koude en warme buffetten", vertelt hij. "Op een gegeven moment kwam daar vanuit mijn klantenkring de vraag naar maaltijdservice en borrelhapjes bij. Dat doen we sindsdien in de hele Krimpenerwaard en erbuiten. De maaltijdbezorging doen we bij de mensen thuis of op kantoor; ook voor overwerkers. Men heeft de keuze uit zo'n 35 verschillende gerechten. Wij bereiden alles zelf en betrekken het vlees en de groenten bij gereputeerde slagers en groenteboeren in onze eigen regio."

Hoogerbrug Cuisine Royale ontzorgt haar klanten totaal; zeker óók als het gaat om catering. "Vooral het bedrijfsleven doet vaak een beroep op ons", weet Corné Hoogerbrug. "Daar liggen een paar redenen aan ten grondslag. Eén daarvan is dat we ze totaal ontzorgen en een compleet arrangement voor ze realiseren. Of het nu om een gezelschap van tien of een catering voor 2.000 mensen gaat; wij regelen alles tot in de puntjes, inclusief de aankleding, licht en geluid et cetera. Ook in culinair opzicht onderscheiden we ons. Een diner of een borrelhapje van Hoogerbrug Cuisine Royale blinkt uit in originaliteit, smaak en uitstraling. We merken dat veel bedrijven die luxe waarderen en graag het budget vrijmaken om ons in te schakelen. Belangstelling? Neem gerust contact met ons op."

Hoogerbrug Cuisine Royale
Van der Hoopstraat 24-26 • Krimpen aan den IJssel
T: 06-13253491
E: info@hoogerbrugcuisine.nl
I: www.hoogerbrugcuisine.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden