• Jilis van Mourik, de eigenaar, in de showroom van Jilis autobedrijven.
• Jilis van Mourik, de eigenaar, in de showroom van Jilis autobedrijven. Foto: Anne Ruth den Hertog

Jilis autobedrijven is er om de klant te ontzorgen

Nieuws 977 keer gelezen

GELDERMALSEN • Een plek waar iedereen voor alles wat met auto’s te maken heeft terecht kan. Occasions, wassen, repareren, schade en betrouwbare service. Dat is waar Jilis autobedrijven voor staat.

Jilis van Mourik, eigenaar van Jilis autobedrijven is van jongs af aan al gek van auto’s. “Ik begon als automonteur en werkte in het schuurtje achter het huis waar ik woonde. Mijn vader is ook automonteur en werkte in ditzelfde schuurtje met één brug.”

Bijna een familiebedrijf

“Mijn vader werkt nog steeds met auto’s. Hij is één van de oudere automonteurs bij ons. Mijn zoon werkt inmiddels op de tweede locatie van Jilis autobedrijven in Leerdam. Hoewel Jilis autobedrijven pas in 2007 is opgericht, werken mijn vader en mijn zoon er, waardoor we wel als een familiebedrijf kunnen worden beschouwd.”

Ontzorgen van de klant

Bij Jilis autobedrijven kan men voor alles terecht. “Wij zijn er om de klant te ontzorgen.”

“We hebben verschillende, wisselende occasions in de showroom staan. Maar voor de auto’s die wij niet hebben staan, helpen wij klanten met het vinden van specifieke auto’s.”

“Ik zit al sinds ik vijftien ben in de auto business. Daardoor heb ik een breed netwerk en veel contacten. Bijna iedere auto is vindbaar voor ons en wij kunnen deze goed selecteren.”

“Wij hebben oudere monteurs zoals mijn vader in de werkplaats, maar ook jongere monteurs. Hierdoor zijn wij goed in het maken van oudere auto’s maar hebben wij daarnaast ook alle kennis van de nieuwste technieken. De jongere monteurs krijgen hiervoor regelmatig een extra opleiding zodat wij bijblijven met alle nieuwe auto’s en de technieken van deze auto’s.”

Volledig transparant

“Als ik een advies aan een klant geef sta ik daar volledig achter. Ik vind het belangrijk om iedereen eerlijk te behandelen zodat wij betrouwbaar advies kunnen geven. Wij geven ons advies en zijn daar volledig transparant in, maar de keuze blijft bij de klant.” Jilis houdt van het klantcontact. “Ik ben blij als ik klanten op een goede manier kan helpen en zij daar ook tevreden over zijn.”

“We hebben veel trouwe klanten. Ongeveer de helft komt uit de regio West Betuwe, maar er zijn ook veel klanten die van verder komen. Deze klanten blijven bij ons terug komen, omdat zij tevreden zijn over de service die wij leveren.”

Verbouwingen

Jilis autobedrijven is door de jaren heen gestaag doorgegroeid. Op dit moment is Jilis autobedrijven bezig met het verbouwen van het laatste deel van het bedrijfspand in Geldermalsen. “Daar wordt een showroom gebouwd voor exclusieve auto’s. Op deze manier krijgen wij een aparte ruimte voor de speciale auto’s”

“Daarnaast houdt ik van oude auto’s en heb ik meerdere unieke auto’s en brommers uit de jaren ‘80 en ‘90. Boven de showroom van de exclusieve auto’s wil ik een soort museum creëren. Op deze manier geef ik ook die auto’s en brommers een plek die zij verdienen. Deze privé collectie is overigens niet te koop maar wel te bezichtigen, van harte welkom.”






Anne Ruth den Hertog

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden