• Op de nieuwe tennisbaan wordt al tennis gespeeld.
• Op de nieuwe tennisbaan wordt al tennis gespeeld. Foto: Aangeleverd

Opening bij T.C. Varik-Heesselt: twee nieuwe tennisbanen

Nieuws 729 keer gelezen

HEESSELT • Aankomende zaterdag worden de twee nieuwe banen van tennisclub Varik - Heesselt officieel geopend door vervangend wethouder Wil Kosterman. De oude banen waren ongeveer 40 jaar oud en ‘’zeker aan vervanging toe”, laat Koos Adrichem, die verantwoordelijk is voor de opening, weten. 

Op het oude terrein waren er gravel tennisbanen. Nu ligt er een ‘Smashcourt’. Daar is voor gekozen zodat er ook in de winter met slecht weer op gespeeld kan worden. Daarnaast is ook het terrein om de tennisbanen vernieuwd. Er staan nieuwe hekken en het groen is bijgewerkt. De gemeente heeft meegeholpen met het financieren van dit alles.

Zaterdag wordt er een clubcompetitie op het nieuwe tennisveld gehouden. Vanaf 16:00 uur verzorgen (oud)leden Alban Meuffels en Floyd van Houwelingen, die beiden op hoog niveau spelen, een demonstratiewedstrijd. Aansluitend wordt de baan officieel geopend door Wethouder Kosterman.

“We zijn een gezonde club met genoeg vrijwilligers. Maar natuurlijk is het mooi als we met deze nieuwe banen, nieuwe leden aan kunnen trekken.”

Anne Ruth den Hertog

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden