Afbeelding
Foto: Aangeleverd

VakantieBijbelFeest in dorpshuis Meteren

Nieuws 1.055 keer gelezen

METEREN • In de herfstvakantie zal er in het dorpshuis van Meteren bruisen van muziek, spelletjes, knutselactiviteiten, theater en Bijbelverhalen. Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober vindt daar dan het VakantieBijbelFeest plaats rondom het thema ‘Tel je mee!’

Zorg dat je hierbij bent en meld je aan via de website www.vbfgeldermalsen.nl. Voor kinderen van de basisschool is er op woensdag en donderdag een superleuk programma van 10.00 tot 16.00 uur. Deelnemen kost één euro per dagdeel. Voor tieners vanaf 12 jaar is er op woensdagavond een tieneravond. Deze avond kost drie euro. 

Het VakantieBijbelFeest wordt afgesloten met een slotfeest voor het hele gezin op donderdagavond vanaf 19.00 uur. Anders dan andere jaren, vinden alle activiteiten dit jaar plaats in het dorpshuis van Meteren.

Vorig jaar kon het VakantieBijbelFeest helaas niet doorgaan vanwege te weinig bestuursleden. Dit jaar is het bestuur weer aangevuld tot zes personen die er met veel enthousiasme hun schouders onder zetten om het Goede Nieuws te delen met kinderen en tieners. 

Er zijn nog wel vrijwilligers nodig voor allerhande taken. Ook voor op de dagen zelf. Aanmelden als vrijwilliger kan via de website. Meer informatie en opgeven voor de activiteiten of voor deelname als vrijwilliger? Kijk op: www.vbfgeldermalsen.nl.

Elly van Kuilenburg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app