Afbeelding
Foto: Frank Pietersen

Gouden echtparen gehuldigd in West Betuwe

Nieuws 2.661 keer gelezen

WEST BETUWE • Er zijn dit jaar 158 echtparen uit West Betuwe vijftig jaar getrouwd. 

Echtparen getrouwd in januari tot en met mei waren donderdagmiddag 1 juni uitgenodigd voor een feestelijke huldiging in dorpstheater De Lindehof in Spijk. Echtparen uit de verschillende dorpen van West Betuwe waren aanwezig, dus dat betekende een sfeervolle bijeenkomst.

Wanneer alle echtparen op de foto waren gegaan en een plekje gevonden hadden was er de enige échte Heukelumse Krakeling en hield burgemeester Servaas Stoop een toespraak.

Burgemeester blikt terug

De burgemeester blikte terug op belangrijke gebeurtenissen uit 1973, het jaar waarin de echtparen in het huwelijk traden. “Maar nu is het heden en viert u hier vandaag feest”, ging hij verder. 

Feeststemming

Het duo Back in Time uit Tricht bracht het gezelschap daarna op muzikale wijze in de feeststemming. Als afsluiter werden de echtparen getrakteerd op een verassingsoptreden van Mondaccordeonvereniging The Hohner Boys uit Spijk. 

De echtparen kregen van kaasboerderij aan de Linge uit Spijk een stukje kaas als herinnering mee. Zowel voor de echtparen als voor de burgemeester was dit een geslaagde bijeenkomst.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app