Kenmerk van Tante Leen is gezelligheid.
Kenmerk van Tante Leen is gezelligheid. Foto: Cees Hoogteyling

Bij Tante Leen in Geldermalsen staat de koffie klaar

Algemeen 1.052 keer gelezen

GELDERMALSEN • De ontmoetingsplek ‘Tante Leen’ in het centrum van Geldermalsen is er klaar voor. Men is vanaf vrijdag van harte welkom om de koffie te komen proeven. Er is de laatste maanden door een grote groep vrijwilligers, veel werk verzet om van het pand aan de Rijksstraatweg 17 een gezellige ruimte te maken. 

“Tante Leen is een gastvrije ruimte met een vertrouwde sfeer en een ontmoetingspunt voor iedereen”, stellen de vrijwilligers. Tante Leen is een ontmoetingsplek in het centrum van Geldermalsen. Voor jong en oud, nieuwelingen en oude bekenden, mensen met veel- en weinig te besteden, eenzaam of nooit alleen, voor vrienden of mensen die vrienden willen maken. Voor ieder die een ander wil ontmoeten”, zo zeggen de vrijwilligers die er alles aan doen om van Tante Leen een groot succes te maken.

Gastvrij

Tante Leen is gastvrij, een gewoon kopje koffie of thee is bijna gratis. In de sfeervolle ruimte is daarnaast tijd voor aandacht en gesprek voor diegene die daar behoefte aan heeft. Speel een spel, lees een boek, doe je werk of studeer, vind een luisterend oor, gezelligheid of kom gewoon voor iets lekkers, ontspanning en geniet van elkaars aanwezigheid.

Tante Leen wordt ondersteund door sponsoren en is open op woensdag, donderdag en vrijdag. Alle informatie: www.tanteleengeldermalsen.nl.

Cees Hoogteyling

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie