• Jonge ondernemer Jamie van Zandwijk.
• Jonge ondernemer Jamie van Zandwijk. Foto: Aangeleverd

Start Boerderijwinkel Jamie’s Vlees in Herwijnen

Algemeen 2.536 keer gelezen

HERWIJNEN • Midden in Herwijnen is Jamie van Zandwijk als jonge 21 jarige ondernemer gestart met haar boerderijwinkeltje. 

Sinds 1 juli zijn de deuren geopend van de vleeswinkel Jamie’s Vlees aan Achterweg 67 in Herwijnen. Het idee voor deze winkel is ontstaan tijdens haar studie aan de HAS in Dronten.
Het rundvlees is afkomstig van het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van het Franse vleesras Blonde Aquitaine.

Ras

Jamie: “Het vlees van dit ras is fijndradig, sappig en heerlijk mals.” De runderen worden op natuurlijke wijze gehouden en verzorgd onder de voorwaarden van het Beter Leven 2 sterren keurmerk.

De runderen lopen in de zomer buiten rond de boerderij en in de winter verblijven alle dieren in de stallen met veel licht en ruimte en kunnen ze liggen op een strobed. Jamie: “Jamie’s Vlees heeft een breed assortiment van exclusief vlees voor een betaalbare prijs.”

Kwaliteit en houdbaarheid

Naast het rundvlees verkoopt ze ook kip en varkensvlees. Dit alles laat ze klaarmaken bij een ambachtelijke slager. Het vlees is vacuüm verpakt in porties van 2 en 4 en ingevroren om de kwaliteit te behouden en voor een lange houdbaarheid.

De winkel is iedere vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur. Voor het volledige assortiment neem een kijkje op: www.jamiesvlees.nl.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden