Afbeelding
Foto: Marisca Stolp

Welkom bij Repair Café Geldermalsen na zomerstop

Algemeen 12 keer gelezen

GELDERMALSEN • “Heeft uw trouwe flamingo het begeven tijdens de vakantie? Het Repair Café helpt u graag en spoort elk lek op. Of het nu om een flamingo, zwembandjes of luchtkussen gaat.”

Met deze ludieke actie nodigt Het Repair Café inwoners van West Betuwe uit om na hun zomerstop weer langs te komen op zaterdag 27 augustus tussen 11.00 en 15.00 uur.

De Repair Cafés in Geldermalsen in bibliotheek De Pluk en in Varik/Heesselt krijgen steeds meer bekendheid. Kartrekker Theo Verhooren zegt hierover: “Inwoners weten onze handige vrijwilligers goed te vinden en brengen van alles en nog wat aan kapotte spullen. Van elektrische heggenschaar tot en met stofzuiger of koffiemachine. Veel mensen zijn alleen nog niet bekend met de mogelijkheid om ook kleding en ander textiel te laten repareren.” 

Iedereen is dus van harte welkom om langs te komen met een gescheurd kledingstuk of een broek waarvan de pijpen omgezoomd moeten worden. Maar ook bad- en beddengoed kan soms wat aandacht gebruiken of een kapot stoffen speelgoedbeest of rugzak. De naaimachine wordt bediend door een aantal vrijwilligers die al heel wat vlieguren achter de naaimachine hebben gemaakt. 

Meer info op www.duurzaamwestbetuwe.nl.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie