Wethouder Jan de Geus (links) overhandigt de prijs aan David Baars, de algemeen directeur van OFN
Wethouder Jan de Geus (links) overhandigt de prijs aan David Baars, de algemeen directeur van OFN Foto: Aangeleverd

Prijs voor werkgever OFN

Algemeen 336 keer gelezen

WEST BETUWE  • De wethouders van de betrokken gemeenten en adviseurs reikten op 30 juni persoonlijk de All-in Werkgeversprijs Rivierenland bokaal uit. Deze prijs is voor werkgevers die die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. De jury heeft op basis van motivatie en ambassadeurschap de genomineerde werkgevers beoordeeld en per gemeente een winnaar gekozen. In de gemeente West Betuwe is OFN als winnaar uitgeroepen.

Uit het juryrapport: “OFN legt geen etiket op mensen. Kijkt naar mensen alsof ze als het ware geen gezicht hebben, achtergrond, geloof, cultuur, gender… het speelt geen rol. OFN ziet de mens enkel en alleen als de persoon die ze zijn: met ieder zijn talent en onderdeel van het team. Een terechte winnaar van de All-in Werkgeversprijs Rivierenland in gemeente West Betuwe.
OFN heeft een unieke aanpak in het werven van nieuwe mensen. Zij kijken niet naar iemands achtergrond, maar welke kwaliteiten iemand heeft. Als je talenten hebt die binnen het team passen, dan ben je bij OFN van harte welkom. Al enkele jaren bieden zij iedereen op de arbeidsmarkt een kans, ook wanneer iemand wat meer begeleiding nodig heeft. OFN kijkt naar wat wél mogelijk is.”

De winnaars zijn werkgevers die creatief meedenken en draagvlak creëren binnen de organisatie. Zij geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zij zorgen ervoor dat deze medewerkers participeren in de maatschappij en bieden hen duurzaam werk. De winnaars zijn dus alle goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap.

WerkgeversServicepunt Rivierenland heeft, in opdracht van VNO-NCW Rivierenland (banenafspraak 100.000 banen) en RW-POA Rivierenland, een feestelijk moment georganiseerd om de winnende inclusieve werkgevers in haar werkgebied (gemeenten Culemborg, Buren, Neder-Betuwe, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel) te feliciteren en te bedanken.

Diana Kervel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app