Robin van Weerden is de beste vakvrouw Dierverzorging van Nederland.
Robin van Weerden is de beste vakvrouw Dierverzorging van Nederland. Foto: Aangeleverd

Mbo-student Robin van Weerden is beste dierverzorger van Nederland

Algemeen 395 keer gelezen

Geldermalsen • Student Dier en gedrag Robin van Weerden van Yuverta mbo Geldermalsen strijdt op maandag 16 mei 2022 voor de Best of Excellence Award 2022. Robin is genomineerd voor deze award omdat zij niet alleen de gouden medaille voor Dierverzorger won, maar haar score ook behoort tot de tien beste scores van alle Skills Heroes-finales. De award wordt uitgereikt in theater Orpheus in Apeldoorn tijdens het Ambassadeursgala van Dit is mbo.

Tijdens Skills The Finals hebben honderden studenten gestreden om de titel beste vakman of vakvrouw van Nederland. In meer dan zestig wedstrijdrichtingen hebben zij hun uiterste best gedaan om bij de besten van Nederland binnen hun eigen vakgebied te mogen horen. Naast het winnen van het goud, zilver en brons hebben de tien studenten met de hoogste scores dit jaar ook kans om de Best of Excellence Award te winnen tijdens Ambassadeursgala 2022 van Dit is mbo. Onder hen is Robin van Weerden. 

Skills Heroes
Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo-studenten. Via een voorronde op school en een kwalificatiewedstrijd kunnen mbo-studenten in de nationale finale komen. Daar strijden ze om de titel beste vakman of vakvrouw van Nederland in hun vakgebied. Robin van Weerden mag zich de beste vakvrouw Dierverzorging van Nederland noemen. Ze is een tweedejaars student van de opleiding Dier en gedrag op Yuverta mbo Geldermalsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie