Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe wereldburger ontvangt Puur Betuws welkomstpakket

Algemeen 151 keer gelezen

REGIO • De eerste nieuwe wereldburger van 2022 in regio Rivierenland ontvangt het Puur Betuws welkomstpakket. Dat iedereen steeds lokaler gaat eten en drinken is belangrijk. Voor de gezondheid, maar ook voor de toekomst van de kinderen en het landschap om ons heen. 

Vandaar dat Puur Betuws, het platform waar iedereen in de Betuwe, de Bommelerwaard en het land van Maas en Waal lokale en sociaal getransporteerde voedselproducten kan bestellen, in de eerste week van januari een bijzondere actie heeft.

Zij bestaan nu een dik jaar en dat willen ze met de regio vieren. Daarom ontvangt de eerste baby van het jaar 2022 uit regio Rivierenland, van hen een feestelijk welkom-in-de-wereld-en-in-deze-regio pakket. Hierin zit niet alleen een heel Puur Betuws rompertje, maar ook veel lekkers voor papa en vooral mama. Allemaal van lokale leveranciers die hun producten ambachtelijk en met heel veel zorg en aandacht produceren en dit gebaar naar de toekomst toe graag maken.

Alle papa’s en mama’s uit de regio die kindjes verwachten in de eerste weken van januari kunnen meedoen. Stuur een kopie van het geboortebewijs naar info@puurbetuws.nl. De baby die het eerst geboren is en zijn of haar ouders winnen vervolgens dit feestelijke welkomstpakket.

Kijk voor meer informatie over onze lokale producten op https://puurbetuws.nl


Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie