Afbeelding

Voedselbank Vianen bedankt weldoeners

Algemeen 605 keer gelezen

VIANEN • De voedselbank in Vianen bedankt de mensen die de afgelopen periode inzamelingsacties hebben gehouden of schenkingen hebben gedaan. Sinds september is de toename van gezinnen welke gebruiken mogen maken van Voedselbank Vianen bijna verdubbeld. 

Dat betekent automatisch dat voorraden sneller opraken. Men laat weten: “Voedselbank Vianen is afhankelijk van de goederen die worden geschonken. We zijn blij verrast hoe hartverwarmend men de Voedselbank Vianen steunt. Onlangs hebben we bij de Lijnbaan een inzamelingsactie gehouden, waar we 66 kratten met houdbare goederen hebben mogen ontvangen.”

Acties
“We zien mensen die acties houden voor het inzamelen van goederen via verenigingen, scholen of kerken. Mensen die spontaan goederen komen brengen. Mensen die een bedrag op de rekening overschrijven. Kinderen die van hun eigen centjes wat lekkers komen brengen voor de kinderen die gebruik maken van Voedselbank Vianen en bedrijven die regelmatig goederen aanleveren”

“Het is voor Voedselbank Vianen onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken. Soms weten we niet eens van wie de gift afkomstig is. Daarom willen we via deze weg onze grote dank uitspreken aan eenieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.”

Meer info op www.voedselbankvijfheerenlanden.nl. Wie de Voedselbank in Vianen financieel wil steunen kan een gift storten op rekeningnummer NL68INGB0000295713. De Voedselbank is bij voorbaat dankbaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Willy Cornelissen onder de goudreinet Schone van Boskoop bij zijn Solognot schapen
Bloesempracht aan de Diefdijk: 'Dat wil toch niemand missen?' Nieuws 25 apr, 14:13
• Wethouder Kees Bel in De Prenter met buurtbewoners.
'Buurten in de Huiskamer' van start in De Prenter in Vianen: 'Nodig voor meer verbinding' Nieuws 24 apr, 15:00
• G. Bullée, M. Visser, L.Cordado en L. Geurtz.
Voedselbank Leerdam ontvangt cheque van 500 euro: 'We gaan hiermee door hoor' Nieuws 24 apr, 12:00

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden