Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Businessclub Contactus geniet bij de Kroonprins in Vianen

Algemeen 347 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Tijdens een heerlijke sitting-diner sloot Businessclub Contactus het jaar 2021 af. Een bijzonder jaar voor ondernemers en ook tijdens de bijeenkomst op het prachtige golfcomplex van de Kroonprins aan de Kanaaldijk in Vianen was Corona het onderwerp van gesprek.

“Onder strikte voorwaarden en uiteraard na het scannen van de QR-code hebben we het jaar toch mooi kunnen afsluiten. Na een welkom van gastvrouw Anneke en dochter Susan Kool, maar natuurlijk ook door managementassistent Manouk van der Horst begonnen we met een heerlijke champagne. Uitgeschonken door Kevin Philippi van Tasty Sparkling uit Nieuwegein. Tijdens de inloop zat de sfeer er gelijk goed in. Jammer dat door het Coronavirus een aantal leden helaas moest afzeggen. Deels door ziekte thuis, maar ook vanwege zakelijke argumenten. Verschillende winkels waren op het vervroegde tijdstip van de meeting nog geopend. Tsja, zaken gaan voor het meisje”, glimlacht Contactus-voorzitter John Hol. 

Na de inloop verwelkomde de preses de nieuwe leden: Gerdien van der Wind van Windkracht, Laura van Werven van Groen en Bloei en Maresa Simioli van Simioli Assurantiën. Helaas werd er ook afscheid genomen van een business lid. En niet de minste, want medeoprichter Max Broekhoff verandert per 1 december van baan. 

De tegenwoordig in Gorinchem woonachtige commerciële medewerker van weekblad Het Kontakt en de Glossy VIJF gaat elders werken. Max Broekhoff was één van de oprichters van Contactus en kreeg een wijnpakketje overhandigd van Pieter van den Burg van Rejoice Wijnen. 

“Toen Sc Everstein een nieuwe clubgebouw realiseerde hadden we een ruimte over. Met een paar lokale ondernemers hebben we daar onze intrek ingenomen en zo is Contactus ontstaan”, herinnert het scheidend bestuurslid. 

John Hol vult zijn collega graag aan. “We hebben ons netwerk na 2014 flink vergroot. Met bijna 40 leden vormen we een mooie groep, actief in met name Vijfheerenlanden. Maar ook daarbuiten.”

Voor het eerste vorkje werd geprikt, werd nog een zestal netwerkavonden in de drukke agenda’s gezet. “Als het allemaal door mag gaan, zijn we zaterdag 15 januari te gast bij Burtec in Nieuwegein. We kijken er alvast naar uit om de speciaal ontworpen en geproduceerde machines voor de wegenbouw met eigen ogen te bewonderen.” 

Gedurende het diner werd er ook nog een balletje geslagen. Golfpro Ronald van Meeteren nam verschillende groepjes mee naar buiten voor een zogenaamde ‘neary’. Overduidelijke winnaar werd Carla Stuivenberg, die niet één maar twee keer de bal dichtbij de vlag wist te slaan. Ze ging er dan ook terecht met de champagne en een golfles van door. 

Meer informatie: www.businessclubcontactus.nl, info@businessclubcontactus.nl of 06–11863627.

Theo Sprong

Freelance-journalist Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie