Afbeelding
Ingezonden mededeling

Duurzame twee-onder-een-kapwoningen in Het Slingerbos, Ophemert

Zakelijk 1.274 keer gelezen

De nieuwe woonwijk Het Slingerbos wordt aan de oostzijde van Ophemert gerealiseerd, tussen de Molenstraat en de Waalbandijk. 

Het project biedt 50 woningen voor diverse doelgroepen, inclusief levensloopbestendige-, starters- en vrijstaande woningen. Inmiddels zijn er alleen nog een aantal twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar, de overige woningen zijn allemaal verkocht. 


De wijk van 50 woningen, met zijn gevarieerde aanbod voor diverse doelgroepen, heeft zijn laatste beschikbare pareltjes bewaard voor degenen die luxe en betaalbaarheid willen combineren. Onze twee-onder-een-kapwoningen zijn ontworpen met zorg en aandacht voor detail. 

Met een royaal woonoppervlak variërend van 164 tot 176 vierkante meter bieden onze woningen een overvloed aan ruimte om te leven, te groeien en te gedijen. Daarnaast geeft de mogelijkheid tot een uitbouw u de vrijheid om uw huis aan te passen aan uw unieke behoeften. Of het nu gaat om het creëren van een thuiskantoor of gewoon een extra leefruimte voor het hele gezin, de keuze is aan u. Met koopsommen tussen €595.000,- en €630.000,- von, bieden onze woningen waar voor uw investering. 


De twee-onder-een-kapwoningen worden in verschillende varianten en op ruime kavels gebouwd, variërend van 356 tot 456m2. Deze woningen kunnen naar wens worden ingedeeld en uitgebreid. Zie hiervoor de woonmodule op de website https://www.hetslingerbos.nl/woningen/ 

Duurzaam, comfortabel en natuurinclusief

Het Slingerbos wordt duurzaam, circulair en natuurinclusief gebouwd. De woningen zijn ontworpen volgens het nul-op-de-meter principe, wat betekent dat ze net zoveel energie opwekken als ze gedurende het jaar verbruiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door uitstekende isolatie en het gebruik van een bodemwarmtepomp, warmteterugwinning en zonnepanelen. Wist u dat u met een nul-op-de-meter woning niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee? Ontdek hoe u een hogere hypotheek met een lagere rente kunt krijgen. 


De woningen hebben een dorps en landelijk karakter en ieder woningtype heeft zijn eigen bouwstijl en uitstraling. Qua architectuur is een duidelijke relatie te vinden met de landelijke bouwstijl in de buurt. Met toepassing van veel hagen, bomen, struiken, groene gevels en groene daken en nestkasten, creëert Het Slingerbos bovendien een gezonde woonomgeving voor flora en fauna. 

Mis deze unieke kans niet want de bouw start al in het najaar door aannemer Bolton uit Woerden. Interesse? Neem dan snel contact op met onze makelaar Van Kessel & Van Gellicum uit Geldermalsen (0345-588090) of kijk op onze website voor de beschikbaarheid. https://www.hetslingerbos.nl/woningen/ 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden