Kunst en Vriendschap staat te trappelen om weer te beginnen met “We mogen weer!”-concert en instrumenten markt

Algemeen 67 keer gelezen

Kunst en vriendschap is weer terug van weggeweest! De corona periode betekende voor de vereniging helaas weinig repetities en concerten. Toch staat Kunst en Vriendschap alweer te trappelen om een zomer concert te geven. 

Maurik - Op vrijdag avond 9 juli willen de muzikanten en meiden van de Twirlgroep u graag verwelkomen op de parkeerplaats naast Dropshuis ’T Klokhuis in Maurik. Het concert zal buiten plaatsvinden en het is dé ideale manier om de vereniging te leren kennen met optredens van alle drie de orkesten en de twirlgroep. Mocht u willen zitten dan wordt u wel gevraagd een eigen (klap) stoel mee te nemen ivm de huidige corona richtlijnen. 

Maar er is voldoende ruimte om afstand te houden en om de vrolijke noten te beluisteren. Het concert begint om 19:00 en is gratis te bezoeken. Reden genoeg dus om tijdens een avond wandeling even langs te gaan bij ’T Klokhuis! Mocht je nu na het concert geïnteresseerd zijn geraakt om zelf ook aan de slag te gaan? Op vrijdag 16 juli organiseert Kunst en Vriendschap een instrumentenmarkt en een kennismaking. Wederom bij Dropshuis ’T Klokhuis in Maurik kan je tussen 16:00 en 17:00 terecht voor alle vragen rondom het maken van muziek en de vereniging zelf. 

Je kan hierbij de repetitie van het opstap orkest zien, er kunnen muziek instrumenten worden uitgeprobeerd en er staan aanwezige leden klaar voor al je vragen. Kunst en Vriendschap draait dus weer op volle toeren met na de zomervakantie grotere concerten en evenementen in het vooruitzicht. Ook pakken we de samenwerking met de basisschool in Maurik weer op voor het zo ontzettend belangrijke muziekonderwijs voor kinderen in de regio!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie