Fanfare de Volharding uit Deil won de wisselbeker.
Fanfare de Volharding uit Deil won de wisselbeker. Foto: Aangeleverd

Winnaars derde Dorpsquiz Geldermalsen bekend

Algemeen 691 keer gelezen

GELDERMALSEN • Op het terras van Schenkerij de Beurs in Geldermalsen vond op donderdagavond 23 juni de prijsuitreiking plaats van de derde Dorpsquiz Geldermalsen. Het was gezellig druk en ontzettend spannend. Tussen de eerste en de tweede plaats zat slechts een verschil van een punt. 

Er waren veel deelnemers en sponsoren aanwezig en er was muziek van DJ Andre. De organisatie lichtte verschillende opdrachten en puzzels toe en liet de partijen aan het woord waar de opdrachten plaatsvonden, zoals jeugdcircus Pippin en de bibliotheek en Fruit Tech Campus. 

De eerste prijs was voor fanfare De Volharding uit Deil. De wisselbeker werd uitgereikt door wethouder Jacoline Hartman. De tweede prijs ging naar het team Deil denkt door. Dit was maar liefst de derde keer op rij dat dit team de tweede plaats behaalde. De derde prijs was voor de M(i)eterse groep. 

De Dorpsquiz zelf vond plaats op zaterdag 4 juni. Er deden dit jaar dertien teams mee uit Geldermalsen en omstreken. De teams,  bestaande uit vijftien tot twintig personen - werden gevormd door sportverenigingen, buurtgenoten, families, vriendengroepen, collega’s en overige bekenden. Dit jaar hadden zich zelfs drie politieke partijen verenigd in een team, met een goed resultaat. 

De volgende editie van de quiz wordt in het najaar van 2023 gepland. De Dorpsquiz is een onderdeel van Cultureel Café Geldermalsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden