Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Foto: Aangeleverd

Sinterklaas in Geldermalsen

  •   keer gelezen

GELDERMALSEN • Sinterklaas komt aanstaande zaterdag 20 november naar Geldermalsen. Dit heeft hij afgelopen zaterdag beloofd aan de burgemeester van de gemeente West Betuwe.


Sinterklaas en zijn pieten kregen bij de landelijke intocht overheerlijke appels uit de Betuwe overhandigd door de Burgemeester Servaas Stoops.

De sint beloofde gelijk dat hij dit jaar West Betuwe niet overslaat. “vorig jaar kon ik ook al niet komen” zei de sint tegen al de kinderen uit West Betuwe en dat wil hij dit jaar weer goed maken.

Op het Marktplein is het mogelijk om de sint te begroeten met zijn pieten en zijn er activiteiten. Uiteraard zijn er ook pepernoten, mandarijnen en een kleurplaat. Met deze kleurplaat kan je ook prijzen winnen.

De sint en zijn pieten zullen vanaf 11:30 uur tot ongeveer 15:00 uur op het Plein aanwezig zijn. Hij wil alle kinderen van Geldermalsen en omstreken zien. Want ja zegt de Sint ik kan echt niet zonder de kinderen van Geldermalsen en wijde omstreken. Ook zal er een DJ piet aanwezig zijn die de boel in beweging houdt. De pieten zullen ondertussen wat voetbal en korfbal spelletjes doen.

Uiteraard gaat alles volgens de veilige richtlijnen geeft de regelpiet nog even aan.Als we met elkaar aan de regels houden dan wordt het één groot feest zegt de hoofdpiet.
En als ik geweest ben geeft de sint aan: mag iedereen zijn schoen zetten. En o ja vergeet het paard Ozosnel niet he! Tot aanstaande zaterdag op het Marktplein te Geldermalsen



Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten