Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Foto: aangeleverd

Samenwerken aan de toekomst van Beesd

  •   keer gelezen

BEESD • Inwoners van Beesd gaan donderdag 4 november in samenspel en samenspraak met elkaar in gesprek over wat zij koesteren aan hun dorp: waar liggen uitdagingen en waar hebben zij behoefte aan? Alle opbrengsten worden samengevat in de kernagenda van Beesd.


In juni 2020 zijn door de gemeente West Betuwe gesprekken gestart met vertegenwoordigers van onder andere de Ondernemersvereniging Beesd, Voetbal Vereniging Beesd, Speeltuinvereniging Beesd, Beesd voor elkaar werkgroep woningbouw, Protestantse Jeugd Beesd (PJB) en Klokhuis Beesd over de uitvoering van de kernagenda voor Beesd. 

In de concept-kernagenda staan de afspraken en plannen tussen inwoners, verenigingen en de gemeente. Dit zijn onderwerpen die de vertegenwoordigers belangrijk vinden, maar ook projecten en activiteiten die de gemeente uitvoert. De opgestelde kernagenda is een eerste concept en op donderdagavond 4 november is er de gelegenheid om mee te praten over de definitieve kernagenda.

De kernagenda is te vinden op www.beesdvoorlekaar.nl (tegel ontwikkelingen). 

De koffie en molenkoek staan donderdagavond 4 november om 19.30 uur klaar in het Klokhuis. Aan bezoekers het verzoek hun handen te desinfecteren bij binnenkomst. Wie milde klachten heeft wordt verzocht thuis te blijven en zich te laten testen. 

Dick Aanen
Redacteur van Het Kontakt editie Leerdam en Het Kontakt editie Vianen.
Volg @DickAanen op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten