Logo hetkontakt.nl/westbetuwe
Foto: Aangeleverd

Kinderexcursie, landgoed Waardenburg Neerijnen

  •   keer gelezen

NEERIJNEN • De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op donderdag 21 oktober 2021 een speciale ontdekkingstocht voor (groot)ouders en (klein)kinderen. 


We kunnen mopperen dat de zomer voorbij is, maar wie goed om zich heen kijkt, ziet hoe mooi de natuur nu kleurt. De herfst is prachtig, áls je maar weet waar je zijn moet. En dat weten de boswachters maar al te goed. Voor deze speciale ontdekkingstocht neemt de boswachter (groot)ouders en (klein)kinderen mee naar landgoed Waardenburg en Neerijnen. Samen gaan jullie op zoek naar bladeren, bomen en paddenstoelen. De paddenstoelen zijn, zoals het spreekwoord al zegt; uit de grond geschoten. 

Naast geheimzinnige verhalen, laat de boswachter zien dat er heel veel soorten paddenstoelen bestaan met verschillende grootte, vormen en kleuren. Benieuwd wat er onder de rokjes te zien is? Breng dan een spiegeltje mee. Hiermee kan de onderkant van de paddenstoelen bekeken worden. Zo wordt deze wandeling een nóg leukere ontdekkingstocht. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 14.00 uur. Duur: ca. 1,5 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.

Christine Kieviet
Redactiecoördinator van Het Kontakt West Betuwe, Het Kontakt Tiel en Het Kontakt Culemborgse Courant
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten