Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Aangeleverd

Open Poort wint het WHV basisscholen volleybaltoernooi

  •   keer gelezen   Sport

ASPEREN • Afgelopen vrijdag is bij volleybalvereniging WHV in Asperen het jaarlijkse volleybaltoernooi voor basisscholen gehouden.

Het toernooi kon vorig jaar helaas niet doorgaan vanwege de corona-regels. Daarom waren de kinderen extra blij dat het dit jaar wel kon worden georganiseerd.

Het toernooi was wederom een groot succes. Aan het toernooi deden in totaal 14 teams mee, van 5 verschillende basisscholen. Dit betekent dat er die avond circa 70 kinderen uit Asperen en omgeving actief waren op het volleybalveld.

In 2020 werd het toernooi gewonnen door CBS de Wegwijzer. Zij kwamen dit jaar helaas niet verder dan een vijfde plaats. De finale werd gespeeld door twee teams van CBS De Open Poort uit Asperen! De wisselbeker staat dit jaar dan ook bij CBS De Open Poort.

Na afloop van het toernooi kregen de kinderen een goodiebag mee naar huis met wat lekkers, mede mogelijk gemaakt door DOTS Conceptstore uit Gorinchem. Tijdens het toernooi werd de kinderen drinken aangeboden namens cafetaria de Wiel uit Asperen.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier