Logo hetkontakt.nl/vijfheerenlanden
Foto: Aangeleverd

Rondritje door Vianen in een T-Ford voor 88ste verjaardag

  •   keer gelezen

VIANEN • Voor mevrouw Kraaijkamp-de Beus werd haar verjaardag, afgelopen zaterdag, er één om niet gauw te vergeten. Een lang gekoesterde wens ging namelijk in vervulling: ze maakte een ritje in een T-Ford. 


Mevrouw Kraaijkamp-de Beus vierde haar 88ste verjaardag en dat mocht volgens dochters Julia en Carla niet zomaar voorbij gaan. Zij zochten contact met chauffeur Hein Schuilenburg en die wilde hun moeder best een bijzonder verjaardagsritje bezorgen. 

Mevrouw Kraaijkamp-de Beus, die het grootste deel van haar leven op het Hofplein in haar geliefde Vianen heeft gewoond, samen met haar man en acht kinderen, wordt gelukkig als al haar kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en partners, om haar heen zijn. Dus werd er een feestje gegeven bij pannenkoekenboerderij de Ponthoeve in Vianen.

Maar hoe leuk is het dan als je als verrassing wordt opgehaald door dochters Julia en Carla in een T-Ford. Diverse kinderen en kleinkinderen stonden langs de route op de Voorstraat om haar te begroeten. “Mijn moeder heeft zitten zwaaien als een koningin! Wat heeft ze genoten en wij met haar”, vertelt dochter Carla.

Inmiddels woont mevrouw Kraaijkamp-de Beus vanwege problemen met haar gezondheid niet meer in Vianen, maar in de Laakse Hof in Lexmond.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten